Cetelem áruhitel

Cetelem áruhitel

Mit tegyünk, ha a legjobb multifokális lencsére van szükségünk?


Bárkivel előfordulhat, hogy szeretne valami igazán minőségi terméket vásárolni, azonban nincs rá megfelelő pénzügyi keret.

Ilyenkor szoktuk felajánlani a Cetelem áruhitelt, amitől esetleg sokan távol szeretnék tartani magukat, de mi inkább az ellenkezőjét javasoljuk!

Vegyük sorra miért?

Először is nem a saját pénzünket használjuk! Az áruhitel felhasználók nagy része az a típusú vásárló, akiknek egyébként rendelkezésre állna a megfelelő összeg, mégis okos módon azt olyan célokra fordítják, amely a javukat szolgálja. Az áruhitel segítségével pedig semmi más nem történik, mint a tényleges kifizetést időben eltolják.

Másodszor pedig akkor lehet hasznos, ha a megfelelő összeg nem áll rendelkezésünkre. Értelemszerűen ekkor kölcsönt kapunk a pénzintézettől. Mivel a vásárolás tulajdonképpen a fizetés kivételével lezajlik, mire idáig eljutunk, ezért a Cetelem egy rendkívül gyors hitelbírálati procedúrával segít mindannyiunkat: néhány percen belül kiderül, hogy használhatjuk-e szolgáltatásukat…tulajdonképpen a vizsgálati papírok kitöltése több időt igényel, mint a banki ügyintézés.

Mit vásárolnánk áruhitelre?

Lényegében bármit lehet, mi azonban azt javasoljuk, hogy ezt a szolgáltatást akkor vegyük elsősorban igénybe, amikor valami igazán minőségi terméket szeretnénk vásárolni. Hiszen nem fog hiányozni rögtön ez az összeg a családi kasszából. Vagy ha szeretnénk valamit vásárolni, akkor inkább egyel magasabb kategóriát válasszunk áruhitel esetén: a törlesztőrészletek nem fognak jelentősen növekedni, az új termékünk azonban minket szolgál.

Áruhitel Referencia THM: 0% 2 000 000 Ft hitelösszeg és 6, illetve 10 hónap futamidő esetén. Futamidő: 6 vagy 10 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a. Az Essilor Optika Kft. partnerei a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítői, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. Az Essilor Optika Kft. partnereiről, akik a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítői, tájékozódjon a következő webcímen: http://www.szemuveghitel.hu. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok. Érvényes 2019. december 31. , az üzletben megjelölt termékekre.