Essilor Expert Ambassador, a látás nagykövete

Essilor Expert Ambassador, a látás nagykövete

Miért lettünk Essilor Expert Nagykövetek, és mit is jelent ez tulajdonképpen? Milyen újdonságot tudunk adni vásárlóinknak a látással kapcsolatban?

Azt már sokan megszokhatták, hogy üzletünk innovátorként mutatja az utat a preciziós látásvizsgálatokkal, szemüvegkeret választékkal, vagy éppen a legmagasabb minőségű látásélményt biztosító szemüveglencsékkel, de hogyan jutottunk el idáig?

Korábban Varilux Mester Optika néven futott partnerünk, az Essilor szakmai programja, azonban 2022-ben ez megváltozott, és Essilor Expert Nagykövet címet lehet elérni azon optikáknak, akik a szakmai követelményeket teljesítik…miért érdekes ez? Ahogy említettük, fejlesztéseink mindig is a vásárlók életminőségét szolgálták, hiszen a tökéletes látás mindig egy magasabb életminőséget is jelent.

Ennek érdekében frissítettük fel vizsgálónkat, így számos, teljesen egyedi látásvizsgálatot tudunk biztosítani mindenki számára. Emellett a megyében egyedülálló módon vezettük be az 1/100 dioptria pontosságú protokollt, így még precizebben tudjuk meghatározni az új szemüveg dioptriáját.

Természetesen a tudásunkat is fejlesztettük mindeközben, üzleti partnereink által rendezett tréningeken veszünk részt, ezek során megismerjük a legújabb technológiákat, elsajátítjuk azokat a technikákat, amelyek közelebb visznek minket a tökéletességhez.

Talán mondani sem kell, de egy optika erejét meghatározza az is, milyen szemüvegkeretekkel várja a vásárlókat, és be kell vallani, rendkívül sok energiát fektetünk a legnagyobb márkák bemutatására, így találkozhat üzletünkben a Ray-Ban, D&G, Armani, Tommy Hilfiger és még számos márkákkal.

Ezért rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy üzletünk Essilor Expert Nagykövet, és hivatalos márkakereskedése a fent felsorolt márkáknak.

Próbálja ki a legmagasabb pontosságú vizsgálatot üzletünkben, és távozzon egy perfekt szemüveggel.