Multifokális szemüveglencse ajánlatok

Multifokális szemüveglencse ajánlatok

Májusban újra Varilux 1+1


40 éves kor felett fokozatosan romlik szemünk, amelyet főként olvasáskor, karnyújtásnyi távolságra érzékelünk. Ilyenkor a legjobb megoldás a Varilux multifokális szemüveglencse, amely 1+1 akcióban kapható üzletünkben. Olvassa el blogbejegyzésünket, miért érdemes az 1+1 akciót használni: kattintson.

Választható megoldások májusi ajánlatunk keretében:

Általános Varilux szemüveg+munkaszemüveglencse, ha Ön sokat dolgozik számítógépen

Általános Varilux szemüveg+dioptriás napszemüveg, ha Ön sokat tartózkodik szabadban

Általános Varilux szemüveg+fényre sötétedő Varilux szemüveg, ha Ön szereti ha többb stílusú szemüveggel rendelkezik

Válassza ki kedvenc szemüvegkeretét, és gondolja át, +1 ingyenes szemüveglencséjét mire használná?

További kiegészítő ajánlatunk májusi Varilux 1+1 akciónkhoz:

Válassza századpontos dioptriával új Varilux lencséjét, és a vizsgálat díját elengedjük! Az ajánlat 2022. május hónapban érvényes, kizárólag új, komplett szemüvegkészítés esetén!


Varilux Young


40 éves kortól kezd el szemünk kevésbé alkalmazkodni a különböző távolságokhoz, ezt a jelenséget főként közelre tekintéskor vesszük észre. Ilyenkor egyre távolabb tartjuk az olvasnivalót, egyre kevésbé szeretünk apróbetűt olvasni, fejfájás és korább jelentkező fáradtság mutatja, hogy valami nem stimmel.

A multifokális lencsékkel kapcsolatban az ár szokott lenni a leggyakoribb kifogás, mind vásárlói, mind értékesítői oldalról (de nem nálunk). Mi bátran ajánljuk ezeket a termékeket akár kisebb addíciós érték esetén is: 1-1.25 dioptra különbség a távoli és az olvasó érték között.

Most azonban kifejezetten ennek a típusú látáshibának van egy remek ajánlatunk, Nyíregyházán egyedüli optikaként: amennyiben az Ön addíciós értéke 0.75 és 1.25 közötti értéktartományba esik, akkor az akcióban részt vevő Varilux multifokális lencsét a hagyományos egyfókuszú lencse árában vásárolhatja meg. Ez a kedvezmény jelentős, így már nem is igazán szükséges az ár miatt fontolóra venni a vásárlást 🙂

Az akció feltétele: az akcióban részt vevő termék a Varilux Young, maximum 1.25 addíciós értékig, meghatározott alapanyag és felületkezelés igénybevétele mellett vásárolható meg a gyártott Eyezen szemüveglencsék árával megegyező árban. A kedvezmény mértékét a vizsgálati adatok alapján az üzletben határozzák meg. Az ajánlat egész évben érvényes visszavonásig!

Varilux szemüveglencsék a kezdeti látásproblémák leküzdésére

Fényre sötétedő szemüveglencsék


Szeretne védeni a szemét? Vagy csak stílusos szemüveget szeretne? Kedvenc keretét szemüvegkeretét válassza fényre sötétedő szemüveglencsékkel!

Teljes UV és káros ibolya-kék fény elleni védelem, 7 különböző szín, azonnali reakcióidő besötétedéskor, gyors kivilágosodás