Ajánlataink századpontos dioptria opcióval

Ajánlataink századpontos dioptria opcióval


Ajándék látásvizsgálat csak májusban!

A látásvizsgálat kiterjed a receptérték megállapítására, századpontos vizsgálati eljárással együtt, komplett szemüvegkészítés esetén.


A tökéletes szemüveget a látásvizsgálat minősége határozza meg leginkább. Hiszen szemüveget azért vásárolunk, mert szükségünk van rá, ezért elengedhetetlen, hogy a végső receptérték (dioptria) tökéletes legyen.

Korábban 0.25 dioptria pontossággal lehetett meghatározni egy szemüveg receptértékét, ez volt az a legnagyobb pontosság, ami a korábbi gyártástechnológiákkal és vizsgálati módszerekkel a lehető legközelebb volt a tökéletes értékekhez.

Ma a Pótor Optikában egyedülálló módon mind a látásvizsgálat, mind a gyártástechnológia lehetővé teszi, hogy 0.01 dioptria pontossággal készüljenek el a szemüvegek.

A századpontos dioptria termékekről szóló részletes összefoglalónkat itt tekintheti meg: kattintson

Válassza most a századpontos dioptria opciót (AVA) legújabb szemüvegéhez, és a következő ajánlatot élvezhet:

A századpontos dioptria (Ava) opcióval ellátott szemüveglencse rendelése esetén ingyenes a teljes szemvizsgálat 2022. május hónapban a Pótor Optikában!

Az opciót választhatja Varilux multifokális szemüveglencsékre, vagy egyfókuszú Eyezen szemüveglencsékre. Az ajánlatot nem befolyásolja a végső receptérték, vékonyítás vagy fényre sötétedő opció. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze!